Manolya Pastaneleri KURUMSAL
Hakkımızda Hakkımızda
Hakkımızda
Hakkımızda
Manolya Pastaneleri, 1980 yılında Göztepe'de açılan ilk mağazası ile faaliyetlerine başlayan Manolya Pastaneleri İstanbul'un birçok semtinde nezih mağazalarıyla hizmet vermektedir. Manolya, harikulade lezzetleri, teknolojinin ve ustalığın en ileri düzeyde uygulandığı modern tesislerinde, son derece titizlikle 40 yılı aşkın deneyimi ile alanında özel bir yere sahip olup günlük 250 çeşidin üzerinde standart ürün üretmektedir. Manolya Pastaneleri; Catering ve Private Label üretim hizmeti de vermekte olup (HİSAD) Hijyen ve Sanitasyon Derneği'nin kurucularındandır. Manolya Pastaneleri'nin bütün şubeleri merkeze bağlı olup firmamız tarafından bayilik verilmemektedir.
Tarihçe
Tarihçe
1980 yılında Hikmet Kantarcı ve üç kardeşi; İsmet Kantarcı, Mevlüt Kantarcı ve Fuat Kantarcı ile beraber İstanbul Göztepe'de Manolya Pastaneleri'nin temeli atılmıştır. Kısa sürede kalitesi ve lezzetiyle rakiplerinden farklılığını ortaya koyan Manolya Pastanesi, yediden yetmişe tüm herkesin müdavimi olduğu bir pastane haline geldi. Müşteri taleplerinin hızla büyümesi sonucu 1995 yılında İstanbul Sultanbeyli'de kendi ismini de taşıyan Manolya Plaza içeresindeki 2800 metre karelik alana üretim fabrikasını kurdu. Toplam dokuz şubesi bulunan Manolya Pastaneleri’nin, Anadolu yakasında sırasıyla; Göztepe, Sahrayıcedit, Suadiye, Küçükyalı, Kartal, Ataşehir, Çekmeköy ve Bostancı'da, Avrupa yakasında ise Gayrettepe'deki şubeleri ile değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Manolya Pastaneleri satış ağını ve ürün çeşitliliğini sizlere daha iyi hizmet sunmak adına her geçen gün talepler doğrultusunda daha iyiye doğru geliştirerek yoluna hızla devam etmektedir.
Tarihçe Tarihçe
Misyon & Vizyon Misyon & Vizyon
Misyon & Vizyon
Misyon & Vizyon
Misyonumuz
Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli artan ve gelişen ürün çeşitleri ve kalitesiyle müşterilerinin hayatında vazgeçilmez bir tat olabilmek.

Vizyonumuz

Faaliyet göstermiş olduğumuz gıda sektöründe pastacılık, çikolata ve profiterol üretiminde uzmanlaşarak Türkiye' de en iyi olabilmek.
Hedefimiz
Hedefimiz
Manolya Pastaneleri satış ağını ve ürün çeşitliliğini sizlere daha iyi hizmet sunmak adına her geçen gün talepler doğrultusunda daha iyiye doğru geliştirerek yoluna hızla devam etmektedir.

Hedefimiz Hedefimiz
Manolya Pastanesi 2017 © Tüm Hakları Saklıdır.
Manolya Pastaneleri
Manolya Pastaneleri KURUMSAL
Hakkımızda Hakkımızda
Hakkımızda
Manolya Pastaneleri, 1980 yılında Göztepe'de açılan ilk mağazası ile faaliyetlerine başlayan Manolya Pastaneleri İstanbul'un birçok semtinde nezih mağazalarıyla hizmet vermektedir. Manolya, harikulade lezzetleri, teknolojinin ve ustalığın en ileri düzeyde uygulandığı modern tesislerinde, son derece titizlikle 40 yılı aşkın deneyimi ile alanında özel bir yere sahip olup günlük 250 çeşidin üzerinde standart ürün üretmektedir. Manolya Pastaneleri; Catering ve Private Label üretim hizmeti de vermekte olup (HİSAD) Hijyen ve Sanitasyon Derneği'nin kurucularındandır. Manolya Pastaneleri'nin bütün şubeleri merkeze bağlı olup firmamız tarafından bayilik verilmemektedir.
Tarihçe Tarihçe
Tarihçe
1980 yılında Hikmet Kantarcı ve üç kardeşi; İsmet Kantarcı, Mevlüt Kantarcı ve Fuat Kantarcı ile beraber İstanbul Göztepe'de Manolya Pastaneleri'nin temeli atılmıştır. Kısa sürede kalitesi ve lezzetiyle rakiplerinden farklılığını ortaya koyan Manolya Pastanesi, yediden yetmişe tüm herkesin müdavimi olduğu bir pastane haline geldi. Müşteri taleplerinin hızla büyümesi sonucu 1995 yılında İstanbul Sultanbeyli'de kendi ismini de taşıyan Manolya Plaza içeresindeki 2800 metre karelik alana üretim fabrikasını kurdu. Toplam dokuz şubesi bulunan Manolya Pastaneleri’nin, Anadolu yakasında sırasıyla; Göztepe, Sahrayıcedit, Suadiye, Küçükyalı, Kartal, Ataşehir, Çekmeköy ve Bostancı'da, Avrupa yakasında ise Gayrettepe'deki şubeleri ile değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Manolya Pastaneleri satış ağını ve ürün çeşitliliğini sizlere daha iyi hizmet sunmak adına her geçen gün talepler doğrultusunda daha iyiye doğru geliştirerek yoluna hızla devam etmektedir.
Misyon & Vizyon Misyon & Vizyon
Misyon & Vizyon
Misyonumuz
Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli artan ve gelişen ürün çeşitleri ve kalitesiyle müşterilerinin hayatında vazgeçilmez bir tat olabilmek.

Vizyonumuz

Faaliyet göstermiş olduğumuz gıda sektöründe pastacılık, çikolata ve profiterol üretiminde uzmanlaşarak Türkiye' de en iyi olabilmek.
Hedefimiz Hedefimiz
Hedefimiz
Manolya Pastaneleri satış ağını ve ürün çeşitliliğini sizlere daha iyi hizmet sunmak adına her geçen gün talepler doğrultusunda daha iyiye doğru geliştirerek yoluna hızla devam etmektedir.

Manolya Pastanesi 2017 © Tüm Hakları Saklıdır.
Manolya Pastaneleri
Manolya Pastaneleri KURUMSAL

Hakkımızda

Hakkımızda
Manolya Pastaneleri, 1980 yılında Göztepe'de açılan ilk mağazası ile faaliyetlerine başlayan Manolya Pastaneleri İstanbul'un birçok semtinde nezih mağazalarıyla hizmet vermektedir. Manolya, harikulade lezzetleri, teknolojinin ve ustalığın en ileri düzeyde uygulandığı modern tesislerinde, son derece titizlikle 40 yılı aşkın deneyimi ile alanında özel bir yere sahip olup günlük 250 çeşidin üzerinde standart ürün üretmektedir. Manolya Pastaneleri; Catering ve Private Label üretim hizmeti de vermekte olup (HİSAD) Hijyen ve Sanitasyon Derneği'nin kurucularındandır. Manolya Pastaneleri'nin bütün şubeleri merkeze bağlı olup firmamız tarafından bayilik verilmemektedir.

Tarihçe

Tarihçe
1980 yılında Hikmet Kantarcı ve üç kardeşi; İsmet Kantarcı, Mevlüt Kantarcı ve Fuat Kantarcı ile beraber İstanbul Göztepe'de Manolya Pastaneleri'nin temeli atılmıştır. Kısa sürede kalitesi ve lezzetiyle rakiplerinden farklılığını ortaya koyan Manolya Pastanesi, yediden yetmişe tüm herkesin müdavimi olduğu bir pastane haline geldi. Müşteri taleplerinin hızla büyümesi sonucu 1995 yılında İstanbul Sultanbeyli'de kendi ismini de taşıyan Manolya Plaza içeresindeki 2800 metre karelik alana üretim fabrikasını kurdu. Toplam dokuz şubesi bulunan Manolya Pastaneleri’nin, Anadolu yakasında sırasıyla; Göztepe, Sahrayıcedit, Suadiye, Küçükyalı, Kartal, Ataşehir, Çekmeköy ve Bostancı'da, Avrupa yakasında ise Gayrettepe'deki şubeleri ile değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Manolya Pastaneleri satış ağını ve ürün çeşitliliğini sizlere daha iyi hizmet sunmak adına her geçen gün talepler doğrultusunda daha iyiye doğru geliştirerek yoluna hızla devam etmektedir.

Misyon & Vizyon

Misyon & Vizyon
Misyonumuz
Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli artan ve gelişen ürün çeşitleri ve kalitesiyle müşterilerinin hayatında vazgeçilmez bir tat olabilmek.

Vizyonumuz

Faaliyet göstermiş olduğumuz gıda sektöründe pastacılık, çikolata ve profiterol üretiminde uzmanlaşarak Türkiye' de en iyi olabilmek.

Hedefimiz

Hedefimiz
Manolya Pastaneleri satış ağını ve ürün çeşitliliğini sizlere daha iyi hizmet sunmak adına her geçen gün talepler doğrultusunda daha iyiye doğru geliştirerek yoluna hızla devam etmektedir.

Manolya Pastanesi 2017 © Tüm Hakları Saklıdır.
Manolya Pastaneleri
Manolya Pastaneleri KURUMSAL

Hakkımızda

Hakkımızda
Manolya Pastaneleri, 1980 yılında Göztepe'de açılan ilk mağazası ile faaliyetlerine başlayan Manolya Pastaneleri İstanbul'un birçok semtinde nezih mağazalarıyla hizmet vermektedir. Manolya, harikulade lezzetleri, teknolojinin ve ustalığın en ileri düzeyde uygulandığı modern tesislerinde, son derece titizlikle 40 yılı aşkın deneyimi ile alanında özel bir yere sahip olup günlük 250 çeşidin üzerinde standart ürün üretmektedir. Manolya Pastaneleri; Catering ve Private Label üretim hizmeti de vermekte olup (HİSAD) Hijyen ve Sanitasyon Derneği'nin kurucularındandır. Manolya Pastaneleri'nin bütün şubeleri merkeze bağlı olup firmamız tarafından bayilik verilmemektedir.

Tarihçe

Tarihçe
1980 yılında Hikmet Kantarcı ve üç kardeşi; İsmet Kantarcı, Mevlüt Kantarcı ve Fuat Kantarcı ile beraber İstanbul Göztepe'de Manolya Pastaneleri'nin temeli atılmıştır. Kısa sürede kalitesi ve lezzetiyle rakiplerinden farklılığını ortaya koyan Manolya Pastanesi, yediden yetmişe tüm herkesin müdavimi olduğu bir pastane haline geldi. Müşteri taleplerinin hızla büyümesi sonucu 1995 yılında İstanbul Sultanbeyli'de kendi ismini de taşıyan Manolya Plaza içeresindeki 2800 metre karelik alana üretim fabrikasını kurdu. Toplam dokuz şubesi bulunan Manolya Pastaneleri’nin, Anadolu yakasında sırasıyla; Göztepe, Sahrayıcedit, Suadiye, Küçükyalı, Kartal, Ataşehir, Çekmeköy ve Bostancı'da, Avrupa yakasında ise Gayrettepe'deki şubeleri ile değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Manolya Pastaneleri satış ağını ve ürün çeşitliliğini sizlere daha iyi hizmet sunmak adına her geçen gün talepler doğrultusunda daha iyiye doğru geliştirerek yoluna hızla devam etmektedir.

Misyon & Vizyon

Misyon & Vizyon
Misyonumuz
Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek adına sürekli artan ve gelişen ürün çeşitleri ve kalitesiyle müşterilerinin hayatında vazgeçilmez bir tat olabilmek.

Vizyonumuz

Faaliyet göstermiş olduğumuz gıda sektöründe pastacılık, çikolata ve profiterol üretiminde uzmanlaşarak Türkiye' de en iyi olabilmek.

Hedefimiz

Hedefimiz
Manolya Pastaneleri satış ağını ve ürün çeşitliliğini sizlere daha iyi hizmet sunmak adına her geçen gün talepler doğrultusunda daha iyiye doğru geliştirerek yoluna hızla devam etmektedir.

Manolya Pastanesi 2017 © Tüm Hakları Saklıdır.